1 min læsningDenis Vavro har ét mål i FCK: Vi skal blive mestre til sommer

F.C. København kunne mandag præsentere Denis Vavro i klubben, og spilleren selv har et klokkeklart mål; Han vil vinde Superligaen.

1 min læsning
Denis Vavro er tilbage i Superligaen og F.C. København.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

FCK kunne mandag offentliggøre Denis Vavros retur til klubben, og nu sætter spilleren selv ord på sine ambitioner i F.C. København:

– Jeg kommer med én målsætning, og det er at hjælpe FCK til at blive mestre til sommer. Det vil jeg give mig 100 procent for, siger Denis Vavro i et interview på FCK’s hjemmeside.

Læs også: Medier: FCK interesserede i Denis Vavro – Spilleren er landet

Den 25-årige slovak tilslutter sig allerede træningen tirsdag, og cheftræneren i FCK, Jess Thorup, er glad for at få den fysisk stærke midtstopper med ombord.

– Han er rigtig dygtig én mod én, stærk i luften og har en udpræget vindermentalitet, som passer godt i en klub som vores. Vi ser meget frem til at få ham tilbage i den hvide trøje, siger Jess Thorup.

Læs også: Officielt: FCK henter markant forstækrning

Denis Vavro er hentet til klubben på en lejekontrakt frem til sommeren 2022, men FCK har fået indskrevet en købsoption på midtstopperen i kontrakten. Ifølge italienske Tuttomercatowebs oplysninger, skal F.C. København være villige til at smide et sted mellem 52 og 60 millioner kroner, hvis klubben vil beholde sin nye forsvarsspiller til sommer.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer