1 min læsningMedie: Tottenham slår Brighton i kamp om Non-League talent

Ikke mange danskere har formentlig hørt om Ollie Tanner eller dennes klub Lewes FC, men det har de i både Tottenham og Brighton, for begge Premier League-klubber jagter nemlig den unge kantspiller.

1 min læsning
Ollie Tanner Lewes FC Tottenham Brighton
Foto: Lewes FC

En spiller fra den ottende bedste engelske række er på vej til Tottenham.

Det beretter mediet The Athletic, der kan samtidig kan fortælle, at Ollie Tanner, som er spillerens navn, også har fået et tilbud fra Brighton, men det tilbud har Tanners klub, Lewes FC, angiveligt afvist.

Tanner har efter sigende trænet med hos Antonio Contes mandskab de seneste to uger, mens han tidligere har spillet ungdomsfodbold hos lokalrivalerne fra Arsenal og for Charlton. Nu venter der den 19-årige venstrekant et vanskeligt valg.

– Der er kommet et bud på bordet fra en Premier League klub, og det er et rigtig pænt beløb. Nu handler det om, hvilken klub han vælger, mere end det handler om, om han vælger en. Vi venter bare. Særligt én klub har vist stor interesse i ham, og den har de vist med et bud i dag, lyder det fra Tanners træner Tony Russel.

Mens Brigthon skulle være interesserede i at udleje Tanner tilbage til Lewes FC, er det ifølge The Athletic ikke Tottenhams intention.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer