International Fodbold

Medie: Balotelli får comeback for landsholdet

Ifølge en række medier samt den anerkendte fodboldjournalist Fabrizio Romano, bliver Mario Balotelli udtaget til det italienske landshold for første gang i flere år.

Foto: Daniele Mascolo/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Mario Balotelli har ikke været udtaget til det italienske landshold i mere end tre år. Det bliver der lavet om på nu.

Ifølge flere medier og den normalt velinformerede journalist Fabrizio Romano, har den italienske landstræner, Roberto Mancini, besluttet sig for, at Mario Balotelli skal have chancen på det italienske landshold igen.

Mario Balotelli udtalte tilbage i november, at han følte sig klar til at vende tilbage til landsholdet.

Han sagde dengang, at det ville være en drøm, der gik i opfyldelse, og at han endda var villig til at forlade Tyrkiet til fods for at vandre mod Italien, hvis han med sikkerhed vidste, at han ville blive udtaget til marts.

Italien spiller den 24. marts en vigtig VM playoff-kamp mod Nordmakedonien, hvor man med en sejr sandsynligvis vil skulle spille den afgørende kamp om at komme med til VM mod Portugal – det er disse kampe, Balotelli angiveligt bliver udtaget til.

Læs også: VM 2022 – Den ultimative guide til VM i Qatar 2022

31-årige Mario Balotelli har de seneste år brugt tiden på at få gang i karrieren igen, og forrige sæson spillede han for AC Monza i den italienske Serie B. Nu har han dog genfundet formen i tyrkiske Adana Demirspor i den bedste tyrkiske række, hvor det er blevet til syv mål og to assists i 18 kampe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P