Premier League

Lionel Messi i privat besked til Jamie Carragher: Æsel!

Den tidligere Liverpool-spiller Jamie Carragher er efter sin aktive karriere blevet ekspert hos Sky Sports, men hans ekspertise er ofte til diskussion, og nu melder verdens – måske – bedste fodboldspiller sig i koret af folk, der ikke nødvendigvis er enig med Carragher.

Jamie Carragher Lionel Messi Sky Sports Friday Night Football
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Jamie Carragher og Gary Neville udgør et makkerpar som eksperter hos Sky Sports, der i den grad deler vandene.

Fortiden som aktive hos henholdsvis Liverpool og Manchester United gør, at de to tidligere forsvarsspillere ofte møder modstand hos rivalernes fans. Fredag aften kunne Carragher afsløre, at det ikke var Manchester Uniteds fans, men derimod Lionel Messi, der tidligere på sæsonen var ganske uenig med den 43-årige scouser.

– Jeg havde en lille kommentar om Ronaldo tidligere på sæsonen. Jeg syntes ikke, at det var en god signing af United. Jeg kom med Messi som eksempler, jeg syntes heller ikke Messi var en god signing for PSG, lød det fra Carragher, der efterfølgende blev kontaktet af argentineren selv.

Læs også: Messi udeladt af argentinsk landsholdstrup

– Jeg fik en privat besked på instagram fra manden selv. Jeg har ikke tænkt mig at vise private beskeder, men helt grundlæggende, så kaldte han mig et æsel, forklarede Jamie Carragher i programmet Friday Night Football på britiske Sky Sports.

Anekdoten fra Carragher kom, efter han havde udeladt Lionel Messi fra sit årets hold for 2021 til fordel for Mohamed Salah, men Carragher var dog ganske hurtig til at trække i land i forhold til den nu tidligere FC Barcelona-argentiner, da han henvendte sig direkte til kameraet:

– Forhåbentlig ser han Fridag Night Football, for Lionel Messi jeg elsker dig. Du er den bedste spiller nogensinde, og sammenlignet med dig ER jeg rent faktisk et æsel, det accepterer jeg, men du kommer ikke på mit hold, du har ikke spillet godt nok, selvom du vandt Copa America i sommer, det er ikke nok til at erstatte min mand – Mohamed Salah, lød det fra Carragher.

Læs også: Hjemvendt Barca-back: Håber Messi stopper karrieren her

Om Lionel Messi har reageret på Carraghers historie, melder historien endnu intet om.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P