Randers FC tabte fredag en træningskamp mod AC Horsens fra 1. division.

Thomas Thomasberg og Randers FC tabte fredag en testkamp mod AC Horsens.

De bedste klubber i Danmark er nået til det punkt i vinteropstarten, hvor man er begyndt at spille testkampe.

Fredag spillede Randers FC mod AC Horsens, der overvintrer på en fjerdeplads i NordicBet Ligaen.

Kampen blev spillet i Bælum, og her var det mandskabet fra 1. division, der trak sig sejrrigt ud af opgøret.

Horsens bragte sig foran med 2-0 i første halvleg, på mål scoret af først Jonas Gemmer og senere Casper Tengstedt.

Det var først i kampens 89. minut, at Randers FC kom på måltavlen. Her var det Lasse Berg Johnsen, der med en scoring på straffe kunne gøre det til 2-1, hvilket også blev kampens resultat.

Randers FC spiller næste testkamp den 25. januar mod Raufoss, der til dagligt spiller i Norges næstbedste række.