1 min læsningUnited-spiller afslører: Det sagde Rangnick i pausen

Manchester United vandt 1-3 mod Brentford onsdag, efter at have været presset helt i bund i første halvleg.

1 min læsning
Diogo Dalot afslører, hvad Ralf Rangnick sagde i Manchester Uniteds omklædningsrum.
Foto: Ian Walton/Reuters/Ritzau Scanpix

Selv de mest loyale Manchester United-fans har nok svært ved at overbevise sig selv om, at ‘de røde djævle’ ikke var heldige med stillingen ved pausen.

De to mandskaber fra Brentford og Manchester United kunne således gå i omklædningsrummet ved stillingen 0-0 efter første halvleg. Det til trods for, at Brentford havde flere muligheder for at bringe sig foran, hvor især de danske spillere stod for en håndfuld store afbrændere.

Efter at have været presset i bund i første halvleg, kom Manchester United på banen og formåede at komme foran med hele 0-3 i anden halvleg. Kampen endte 1-3.

Nu deler Manchester Uniteds Diogo Dalot, hvad den midlertidige United-manager Ralf Rangnick sagde til sine spillere i omklædningsrummet i pausen.

– Vi havde lagt en kampplan, og den skulle vi holde os til. Vi skulle være mere aggressive på andenboldene, satse mere i omstillingerne, være kliniske på den sidste tredjedel af banen og servere spillerne oppe foran, så de fik muligheden for at lave mål. Og det var det, vi gik ud og gjorde, fortæller Diogo Dalot til Manchester Uniteds hjemmeside.

Undervejs i kampen kunne man se en utilfreds Cristiano Ronaldo blive skiftet ud. Ralf Rangnick er dagen derpå kommet med sin forklaring på, hvorfor den portugisiske superstjerne forlod banen. Det kan du læse mere om her.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer