Premier League

Medie: Pogba afslører fremtidsplaner overfor United

Franske Paul Pogba skulle angiveligt have fortalt Manchester United, at han drømmer om at tørne ud for en anden europæisk klub.

Paul Pogba skulle ifølge et engelsk medie have fortalt Premier League-klubben, at han drømmer om et skifte til Real Madrid.
Foto: Alberto Lingria/Reuters/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Manchester Uniteds midtbanespiller Paul Pogba har længe været et varmt navn på rygtebørsen. Franskmanden er i flere omgange blevet sat i forbindelse med alverdens klubber, da hans kontrakt med “The Red Devils” udløber til sommer.

Chancen for at forlænge med den engelske klub lever dog også stadig, men det har i lang tid været en offentlig hemmelighed, at Pogbas agent, Mino Raiola, ikke er en særlig populær herre på ledelsesgangene i Manchester United. Netop dette skulle også have fået United til at erkende, at en forlængelse næppe bliver til noget.

Læs også: Medie: Newcastle nærmer sig køb af United-spiller

Ifølge medier The Daily Star så skulle den 28-årige midtbanespiller nu også selv have fortalt Manchester United, at han har en anden drømmeklub i tankerne.

Pogba drømmer nemlig om et ophold i det spanske, hvor LaLiga-klubben Real Madrid ifølge det engelske medie er næste destination for den franske landsholdsspiller.

Læs også: Medie: Agent giver Barcelona Haaland-ultimatum

United skulle endda være så glade for, at Pogba endelig har taget en beslutning om fremtiden, at de mere end gerne vil hjælpe franskmanden med at sikre sig et ophold hos Real Madrid.

Paul Pogba skiftede i 2016 fra Juventus til Manchester United for hele 89 millioner pund. Det er siden blevet til 219 kampe, hvoraf midtbanespilleren har scoret 38 mål og lavet 51 assist.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P