3F Superligaen

Silkeborg ramt af endnu en aflysning

Silkeborg IF havde planlagt en træningskamp mod norske Raufoss, men et covid-19-udbrud hos nordmændene gør nu, at kampen aflyses.

Silkeborg IF træningskamp Raufoss Superliga
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Silkeborg IF starter om præcis en måned Superligasæsonen, og derfor er klubben allerede igang med forberedelserne.

Det er dog en forberedelse, der byder på en del planlægningsmæssige vanskeligheder, for som det ser ud lige nu, så har klubben kun én træningskamp forud for superligaopstarten.

Læs også: Usikkerhed om Covid-19: SIF aflyser træningslejr

Søndag skulle Silkeborg have mødt Raufoss fra den næstbedste norske række, men nordmændene er ‘særdeles corona-ramte’ og har derfor været nødt til at melde afbud.

Det norske afbud kommer blot to dage efter, at Silkeborg selv var nødt til at melde afbud. Mandag var det hele holdets træningslejr i spanske San Pedro del Pinatar, som røg i vasken, og også her var begrundelsen usikkerhed om Covid-19.

Silkeborg IF skriver på sin hjemmeside, at de har forsøgt at finde en afløser for Raufoss til søndagens kamp, men at det ikke har været muligt. Klubben skriver desuden, at de naturligvis vil arrangere yderligere træningskampe forud for superligastarten den 20. februar.

Lige nu ligger Silkeborgs eneste skemalagte træningskamp den 27. januar, hvor superligakollegaerne fra OB kommer på besøg.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P