Andreas Cornelius scorede onsdag sit 11. ligamål for det tyrkiske tophold Trabzonspor.

Andreas Cornelius Trabzonspor

Andreas Cornelius lader til at fortsætte i 2022, som han slap i 2021.

Den danske landsholdsangriber bliver nemlig ved med at score, og igen i onsdagens kamp mod Giresunspor var han på pletten for det tyrkiske tophold Trabzonspor.

På et indlæg fra venstresiden steg Cornelius op midt for mål, og med toppen af det københavnske hovede fik han dirigeret bolden ind ved fjerneste stolpe.

Desværre for Cornelius og Trabzonspor kom det danske mål først efter 78 minutter, og da udeholdet allerede havde scoret én gang, var der ‘kun’ tale om en udligning til slutresultatet 1-1.

Trabzonspor fik ellers chancen for at tage alle tre point, da de fik straffespark fem minutter inde i kampens overtid. Anastasios Bakasetas blev sat til at sparke, men grækeren misbrugte sit forsøg.

Dommeren var dog ikke tilfreds med målmandens placering, og derfor skulle sparket tages om. Bakasetas fik igen chancen og igen misbrugte han mulighed for at sikre Trabzonspor yderligere to point.

Scoringen er Cornelius’ 11. ligascoring i indeværende sæson, hvilket bringer ham op på en andenplads på topscorerlisten i den tyrkiske Süper Lig.

Til trods for pointtabet er Trabzonspor stadig suverænt etter i ligaen.