1 min læsningUng Liverpool-spiller tilbage efter grim skade

Den unge Liverpool-spiller Harvey Elliott er tilbage i træning, efter han tilbage i september blev ramt af en voldsom skade.

1 min læsning
Harvey Elliott træner med Liverpool efter længere tids fravær.
Foto: Peter Powell/Reuters/Ritzau Scanpix

Mange har nok lykkeligt glemt de voldsomme billeder, der gik verden rundt tilbage i september, da 18-årige Harvey Elliott sad på banen med en venstre fod, der pegede i den helt forkerte retning.

Billederne opstod, efter Harvey Elliott havde været involveret i en tackling i kampen mod Leeds den 12. september. Det stod efterfølgende ret hurtigt klart, at den var helt gal – Den unge Liverpool-kant havde fået disloceret sin venstre ankel. En dislokation af anklen er når en eller flere knogler i anklen er blevet adskilt mere end ved et almindeligt brud.

Nu kan Liverpool-fans dog glæde sig over, at den talentfulde spiller er kommet så langt i sin genoptræning, at han deltager i træningen igen.

Liverpool offentliggjorde således tirsdag aften fotos fra dagens træning, hvor man kan se den unge spiller i aktion både på banen og i styrkelokalet.

Harvey Elliott mangler angiveligt fortsat et stykke vej, inden han er klar til kamp. Men at han allerede nu er begyndt at deltage i træningerne, er noget hurtigere end lægerne antog, da han blev skadet.

Læs også: Liverpool-stjerne: Brentford er et godt hold

Liverpool spiller sin næste kamp torsdag klokken 20.45 ude mod Arsenal. Her skal der findes en samlet vinder af den indbyrdes semifinale i Carabao Cuppen, efter det første opgør endte med 0-0.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer