1 min læsningLiverpool-stjerne: Brentford er et godt hold

Liverpools brasilianske midtbanespiller, Fabinho, roser Brentford, inden de to Premier League-klubber møder hinanden søndag.

1 min læsning
Liverpools brasilianske midtbanespiller, Fabinho, roser Thomas Franks Brentford-mandskab inden søndagens Premier League-opgør.
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix.

Liverpool hjemme på Anfield Road Brentford i den engelske Premier League søndag eftermiddags. Sidste gang de to mandskaber stødte sammen, blev det et målrigt og underholdende opgør, der endte 3-3.

Læs også: Klopp åbner op om Salah-forhandlinger: Masser ting at overveje

Liverpools brasilianske midtbanespiller, Fabinho, er derfor fyldt med rosende ord om Brentford manager Thomas Franks mandskab inden søndagens opgør.

– Hvis jeg husker kampen rigtigt, så scorede vi tre mål, og når vi normalt scorer så mange, så vinder vi, fordi vi er så gode defensivt. Men den dag skabte de (Brentford, red.) masser af chancer. Jeg kan huske, at vi havde lidt problemer med de lange bolde, samt vores nærkamps dueller.

– Men vi må lære af vores fejl og kæmpe videre. Brentford er et godt hold, et farligt hold. Vi er nødt til at være fokuseret og koncentreret, hvis vi vil vinde kampen, siger Fabinho til Liverpools hjemmeside.

Kampen mellem Liverpool og Brentford spilles klokken 15. Derudover kan du se resten af programmet for søndagens Premier League-kampe på campo.dk’s TV Guide.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer