1 min læsningMedie: Robin Olsens lægetjek gennemført

Den dansk-svenske målmand Robin Olsen har ifølge The Athletic gennemført sit lægetjek i Aston Villa, og en officiel præsentation ventes indenfor de næste 24 timer.

1 min læsning
Robin Olsen Aston Villa Johan Lange Premier League AS Roma
Foto: Tt News Agency/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Den tidligere F.C. København-målmand Robin Olsen gør comeback i Premier League.

Den 32-årige målmand er fortsat ejet af italienske AS Roma, men senest har han været udlejet til Championship-klubben Sheffield United, men han blev i sidste uge kaldt tilbage fra lejeopholdet, og det er der en god grund til.

AS Roma har nemlig tænkt sig at gen-udleje Robin Olsen, men denne gang bliver det Premier League-klubben Aston Villa, der får gavn af den svenske landsholdsmålmands evner.

Læs også: Officielt: Lucas Digne skifter til Aston Villa

The Athletic melder således om, at Olsen allerede har gennemført sit lægetjek i Birmingham-klubben, og dermed genforenes Olsen med en tidligere kollega fra FCK-tiden.

Det er nemlig danske Johan Lange, der er sportsdirektør i Aston Villa, og Lange var ansat i F.C. Københavnsom teknisk direktør, da Olsen var i den danske hovedstadsklub.

Det skulle ifølge The Athletic være manager Steven Gerrard, der har bedt om at få tilføjet en målmand til sin Aston Villa-trup, som kun har 29-årige Jed Steer som eneste reelle backup for førstemålmand Emiliano Martínez.

Siden Robin Olsen i 2018 blev solgt fra F.C. København til AS Roma har han været på udlån til både Cagliari, Everton og senest altså Sheffield United.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P