1 min læsningDavid Nielsen: Spillerne sætter holdet

I AGF kan de glæde sig over, at de har australske Zachary Duncan tilbage i fuld vigør til forårspremieren, men cheftræner David Nielsen vil ikke love spilletid, det er nemlig spillerne selv, der sætter holdet.

1 min læsning
Zachary Zach Duncan AGF David Nielsen
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

23 superligakampe på 2 og et halvt år lyder ikke af voldsomt meget.

Det er ikke desto mindre de tørre tal for AGF’s australske midtbanespiller Zachary Duncan, der dog har fået sit ophold i Danmark delvist spoleret af en korsbåndsskade i maj 2020.

I april 2021 fik han langt om længe comeback i Superligaen, men spilletiden i foråret var begrænset, og det samme har været tilfældet i efterårssæsonen, hvor det blev blev til fire indhop samt to kampe fra start.

Læs også: AGF-profil: Vi mangler noget offensivt

Nu begynder formen dog at indfinde sig hos den 21-årige australier, der dog selv er herre over, hvor meget han skal spille.

– Han ser god ud nu og han så også god ud i slutningen af efteråret, om end vi ikke kunne finde plads til ham, siger cheftræner David Nielsen til Århus Stiftstidende.

– Jeg forventer, at konkurrencen bliver benhård. Det er spillerne, der sætter holdet, det er ikke mig. Nogle gange får folk dét galt i halsen. Det handler om at være exceptionel fra dag ét, siger David Nielsen.

Zachary Duncan fik denne vinter fire ugers ferie i AGF, en ferie han udnyttede til at besøge sin familie ‘Down under’ for første gang i to år.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P