Kasper Dolberg med andet mål i streg

Kasper Dolberg er åbnet stærkt i 2022, hvor det nu er blevet til to mål i to kampe.

Kasper Dolberg scorede i Nices 2-1 sejr over Nantes fredag aften i Ligue 1.

Nice tog fredag aften mod Nantes i den franske Ligue 1, hvor hjemmeholdet fra den sydøstlige havneby tog de tre point med en sejr på 2-1.

Her spillede danske Kasper Dolberg en afgørende rolle, da han efter 21 minutter sparkede Nice i front.

Målet blev scoret på et straffespark, hvor Kasper Dolberg sparkede bolden sikkert ind, efter Nantes-keeperen gik til den forkerte side.

Den danske landsholdsangriber har fået en god start på 2022, da fredagens mål er hans andet på to kampe i dette år.

Nantes fik udlignet kort før pausen, men Nice bragte sig i front til 2-1 efter 11 minutter af anden halvleg. Det blev også kampens resultat.

Kasper Dolberg blev skiftet ud efter 62 minutter.

Med fredagens sejr indtager Nice nu en øjeblikkelig andenplads i Ligue 1.