Dansk Fodbold

Dolberg melder ud om fravær: Har fået konstateret diabetes

Kasper Dolberg har været fraværende for Nice det sidste stykke tid, og nu afslører han hvorfor. En række tests har nemlig vist, at han har diabetes 1.

Kasper Dolberg har fået konstateret diabetes 1. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Kasper Dolberg er ikke udtaget til det danske landshold og har været fraværende i den seneste tid i sin franske klub Nice, som han dog gjorde comeback for søndag.

Nu afslører han på de sociale medier, hvorfor han har været fraværende. En række tests har nemlig vist, at han har fået konstateret diabetes 1 – også kendt som sukkersyge.

Selv skriver han:
Kære fans. I denne uge modtog jeg svar fra nogle medicinske test, og det viser sig, at jeg har diabetes 1. Selvfølgelig kom nyheden som en overraskelse, men jeg er ærlig talt lettet over at få at vide, hvorfor jeg har følt mig lidt ved siden af mig selv de sidste par uger. Jeg er også ekstremt glad for, at lægerne har fortalt, at det ikke kommer til at påvirke min fodboldkarriere, hvis jeg får den rette behandling.

– Jeg har trænet hele ugen, og jeg har det allerede langt bedre. For at vænne mig til den lille behandling bestemte jeg sammen med Kasper Hjulmand, at jeg ikke spiller for landsholdet denne gang. Desuden vil jeg gerne takke klubben og DBU for støtten og forståelsen for situationen. Tak. Vi ses snart, skriver Dolberg i en story på Instagram.

Læs også: Skadet Skov erstattes på landsholdet

Kasper Dolberg blev søndag indskiftet efter 68 minutter, da Nice på hjemmebane tabte med 0-1 til Montpellier. Dermed er han så småt ved at gøre comeback på grønsværen ovenpå nyheden.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P