Premier League

Ronaldo forklarer sammenstød med holdkammerater i Manchester United

Christiano Ronaldo har sat ord på, hvorfor der opstår uenigheder mellem ham og nogle af hans holdkammerater i Manchester United.

Ronaldo vil have de unge spillere til at tage imod kritik i Manchester United.
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester United møder for tiden en række udfordringer, hvor der går forlydender om, at den midlertidige manager Ralf Rangnick har svært ved at samle truppen i omklædningsrummet.

Cristiano Ronaldo har tidligere indrømmet, at han har haft nogle sammenstød med enkelte spillere fra Manchester Uniteds trup.

Ronaldo siger nu, ifølge mediet The Mirror, at de sammenstød i høj grad skyldes, at de unge spillere nægter at tage imod råd fra de erfarne spillere på holdet, og at de unge er dårlige til at tage imod kritik.

Ronaldo fortæller, at han selv tog imod råd og lyttede til de mere erfarne spillere, da han var i Manchester United første gang. Det lader dog til ikke at være tilfældet for de unge spillere i dag.

– Jeg kan huske, at da jeg var 18, 19 og 20 år gammel, fik jeg både kritik og råd af nogle af de ældre spillere på holdet. Men i stedet for at blive sur over det, sagde jeg til mig selv, at “Cristiano, du bliver nødt til at blive bedre. De ved mere end dig for de har mere erfaring end dig”.

– Men sådan er spillerne ikke i dag. Og min klare overbevisning er, at spillerne bliver nødt til at være stolte og kunne se sig selv i spejlet og sige “Jeg vil gøre mit bedste”, før de er i stand til at tage mod kritik.

Manchester United spiller næste kamp lørdag ude mod Aston Villa i Premier League.

Læs også: Ronaldos nytårsforsæt: Mentaliteten skal ændres i klubben

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P