Premier League

Ronaldos nytårsforsæt: Mentaliteten skal ændres i klubben

Manchester United skal være en klub i top tre. Det kan ikke være anderledes. I hvert fald ikke hvis man spørger Cristiano Ronaldo, der er klar til at tvinge mentaliteten ind i United.

Cristiano Ronaldo ærgrer sig over Uniteds nuværende placering
Cristiano Ronaldo kigger kun mod toppen af tabellen. United skal være i top tre. Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix.

Cristiano Ronaldo er overbevist om, at der er en retning for Manchester United, og den retning går kun mod toppen af tabellen. I et længere interview med Sky Sports understreger portugiseren, hvad hans ambitioner for United er.

– Manchester skal vinde ligaen, eller blive nummer to eller tre. For at være helt ærlig kan jeg ikke se andre positioner for Manchester United. Jeg kan ikke se det for mig. I mine øjne kan vore mentalitet ikke være andet end som minimum top tre, siger Ronaldo til Sky Sports.

Tidligere har der gået rygter om, at spillere omkring Ronaldo følger i stjernens fodspor med alting, og han mener også, at mentaliteten skal tvinges ind hos alle i klubben.

– Selvfølgelig! Nogen gange må man ødelægge ting, for at bygge det op til noget bedre. Nyt år, nyt liv. Jeg håber, at vi kan få Manchester op på det niveau, som folk vil have, og som fansene fortjener, slutter Ronaldo.

Manchester United tog første skridt i den rigtige retning, da de mandag aften slog Aston Villa ud af FA Cuppen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P