LaLiga

Medie: Barca-stjerne kan ende i denne storklub

Juventus skulle angiveligt være interesseret i at hente Memphis Depay i FC Barcelona. Catalanerne skulle samtidig være ude efter Juventus' Alvaro Morata, der er lejet i Atletico Madrid.

Memphis Depay er på vej tilbage, efter sin lårskade
Memphis Depay er på vej tilbage, efter sin lårskade. Foto: REUTERS/Nacho Doce.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Juventus FC har snøren ude efter FC Barcelonas hollandske offensivspiller Memphis Depay, efter Federico Chiesa er blevet skadet. Samtidig er FC Barcelona i flere omgange blevet meldt interesserede i Juventus’s spanske landsholdsangriber Alvaro Morata. Det skriver italienske Sky Sports.

Sidstnævnte er dog ejet af Atletico Madrid og således kun i Juventus på leje. Italienerne har sagt nej tak til at lade Morata skifte før tid, men velviljen til at lade ham stoppe sit lejeophold før tid kan være større, hvis den italienske storklub til gengæld kan hente Depay på en lejeaftale.

Barca-stjernen er dog ikke den eneste angriber på ønskelisten i Juventus. Også russiske Zenits Sardar Azmoun skulle være ønsket. Iraneren har i denne sæson scoret syv mål i 15 kampe i den bedste russiske række, og Zenit er angiveligt ikke interesserede i at sælge.

Læs også: PORTRÆT: FC Barcelona – Mere end en klub

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P