Premier League

Medie: Tottenham forbereder bud på Premier Leagues driblekonge

Tottenham er klar på aftrækkerne for at sende et formelt transferskud afsted mod Wolverhamptons spanske driblekonge, Adama Traore.

Tottenham skulle angiveligt være interesseret i at hente Wolves' driblekonge, Adama Traore.
Adama Traore har rundet 100 succesfulde driblinger i Premier League i denne sæson. Foto: Peter Powell/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Tottenham-træneren Antonio Conte ønsker at hente en af Premier Leagues bedste dribler, Adama Traore, i løbet af januar-transfervinduet. Det skriver mediet talkSPORT.

Traore’s nuværende klub Wolves, skulle angiveligt være interesseret i at lade spilleren gå for den rigtige pris.

Her skulle Tottenham stå klar med et bud på 20 millioner pund, svarende til knap 180 millioner kroner. Conte skulle være interesseret i at omskole den hurtige kantspiller til en wingback-position, som den 25-årige spanier dog heller ikke er helt uvant med fra sin tid i Wolves.

Udover at være omtalt på grund af sin overnaturlige fysik, har Traore sig opmærksom på grund af sin fart og teknik. I sæsonen 20/21 toppede han overlegent listen over flest succesfulde driblinger med 216 af slagsen, og i år har han rundet de 100 og er kun overgået af Newcastles Allan Saint-Maximin.

Under den forhenværende træner, Nuno Espirito Santo, jagtede Tottenham driblekongen i sommerens transfervindue, men parterne nåede ikke til enighed.

Nu skulle Conte så forsøge igen for at styrke højresiden i Tottenham.

Læs også: Newcastle jagter tidligere Vejle-angriber

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P