Premier League

Newcastle jagter tidligere Vejle-angriber

Newcastle United har udset sig næste transferemne i form af 19-årige Hugo Ekitike, der spillede for Vejle boldklub i sidste sæson.

Hugo Ekitike spillede i sidste sæson for Vejle Boldkliub, men efter en fremragende sæson i Reims, er Newcastle interesseret i at hente den 19-årige.
Lyngby BKs Kasper Enghardt og Vejle Boldklubs Hugo Ekitike under 3F Superliga-kampen mellem Lyngby Boldklub og Vejle Boldklub på Lyngby Stadion i Kongens Lyngby, tirsdag den 6. april 2021. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Med den Saudi Arabiske overtagelse af Newcastle United burde pengene række til et glamourøst transfervindue for traditionsklubben.

Glamourøst var det også, da det kom frem at Kieran Trippier blev den første indhentede spiller i klubbens nye æra.

Sky Sports beretter nu, at Newcastle har vendt blikket mod Ligue 1, hvor en tidligere Vejle Boldklub-spiller er i sigtekornet.

Hugo Ekitike er manden, og han tilbragte foråret 2021 i Vejle på en lejeaftale fra franske Reims. Den 19-årige angriber var ikke en bemærkelsesværdig succes i Superligaen, hvor franskmanden scorede 3 mål i 11 optrædener.

Succes-piben har dog fået en helt anden lyd i den efter Ekitike er vendt hjem, hvor talentet er blevet en fast del af Reims startopstilling i Ligue 1. Her er det blevet til 8 mål i 19 kampe.

Den troværdige journalist, Fabrizio Romano, bekræfter i et tweet, at Newcastle allerede har kontaktet Reims, men at der er interesse fra adskillige klubber.

Læs også: Newcastle afvist: Han skal ingen steder!

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P