Dansk Fodbold

Mathias Jensen stikker til vennen Nørgaard: Ved at komme op i alderen

Christian Nørgaard og Mathias Jensen er holdkammerater på både landsholdet og hos Premier League-oprykkerne fra Brentford, og de to har udviklet et godt venskab. Hvis Nørgaard skal tage et skridt videre i karrieren, skal det til at være, siger Jensen drillende om sin landsmand.

Christian Nørgaard Mathias Jensen Brentford
Foto: Toby Melville/Reuters/Ritzau Scanpix

Der er knapt to år imellem de to, men alligevel er Christian Nørgaard ved at være gammel i Mathias Jensens øjne.

Derfor kan det også være tid til at skulle videre, lyder det drillende fra den ene Brentford-dansker om den anden.

– Han (Christian Nørgaard, red.) er jo også ved at komme op i alderen, så hvis han skal tage det næste skridt, så skal der måske heller ikke gå alt for lang tid, men han er i en rigtig god klub, hvor han spiller fast og har en enormt stor rolle i verdens bedste liga, så man kan også sige; Hvad mere kan han bede om? Spørger Mathias Jensen retorisk til TV3 Sport.

Læs også: Landsholdskollega hilser Christian Eriksen velkommen i Brentford

– Selvfølgelig kan det være svært at sige nej til et stort økonomisk tilbud, det er jo op til Christian at vurdere, hvis han får sådan et, men fodboldmæssigt kan han jo ikke være et meget bedre sted, hvis jeg skal sige det, lyder det videre fra den tidligere FC Nordsjælland-profil.

Christian Nørgaard og Mathias Jensen har i alt spillet 79 kampe sammen i løbet af de seneste fem år, hvor de både har spillet sammen på U21-landsholdet, A-landsholdet og hos Brentford, og de har efterhånden opbygget et godt venskab.

– Vi har oplevet sindssygt mange ting sammen, siden vi kom til Brentford, han er en af mine rigtig gode venner. Jeg er glad for at have ham ved min side og se ham gøre det så godt, lyder det rosende fra Mathias Jensen.

I alt har de to sjællændere delt grønsvær i 4.203 minutter, hvor de oftest spiller side om side på midtbanen.

Læs også:
Voldsom velkomst til Gerrard på Old Trafford – Se legendens reaktion her

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P