3F Superligaen

AaB’er med kontraktudløb: Måske skal der et skifte til

Hele syv AaB-spillere har kontraktudløb til sommer, og en af dem er 26-årige Frederik Børsting, der ikke er afvisende for hverken at forlænge med AaB eller skifte til en anden klub.

Frederik Børsting AaB forlængelse kontrakt
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

AaB har i Frederik Børsting en rigtig altmulig-mand, der i sine 231 officielle kampe for klubben har gjort sig på samtlige positioner med undtagelse af målmandsposten og midterforsvaret.

Med barndomshjem i Klarup lidt øst for Aalborg er Børsting vokset op så tæt på AaB-anlægget, som man nærmest kan komme, og selvom han har været i klubben som først ungdomsspiller og siden seniorspiller i mere end et årti, så er der ikke nogen garanti for, at også fremtiden ligger på Hornevej i Aalborg Øst.

Frederik Børsting har nemlig kontraktudløb til sommer, og han er for så vidt fri til at skrive kontrakt med en ny klub allerede nu.

Læs også: AaB-målmand afviser ikke skifte til anden superligaklub: Vil lytte til alt

– Jeg har ikke sat nogen egentlig deadline for en afklaring. Som sagt kigger jeg på mine muligheder. Det kan også være, at et skifte væk fra AaB er det, der skal til, for at jeg kan udvikle mig. Det kan være, der også kan komme et lidt andet syn på mig, så det kan jo være, det kommer til at ske lige meget hvad, siger Frederik Børsting, der ikke vil lukke nogle døre for sig selv på nuværende tidspunkt, siger Børsting til Nordjyske.

Frederik Børsting fik debut for AaB i Superligaen i juli 2014, og indtil videre er det blevet til i alt 168 kampe i den bedste danske række.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P