3F Superligaen

OB-chef om Christian Eriksen: Han ved hvad han kan få hos os

Den nytilkomne fodbolddirektør i OB, Björn Wesström, mener, at Christian Eriksen kan være en mulighed for fynboerne.

Christian Eriksen vil med til VM 2022 i Qatar.
Foto: Hannah Mckay/Reuters/Ritzau Scanpix.

OB Har fået ny fodbolddirektør i det nye år. Stillingen bliver nu varetaget af Björn Wesström, og han er ankommet til en klub, der er blevet sat i forbindelse med Christian Eriksen fremtid.

Christian Eriksen er lige nu klubløs, men han meddelte forleden offentligt, at han er opsat på at vende tilbage til grønsværen, hvor det helt klare mål hedder landsholdsudtagelse til VM 2022 i Qatar.

Her mener Björn Wesström, at OB kunne være en klub for Christian Eriksen, hvis han vil indfri sine ambitioner om at komme med landsholdet til VM.

– Hans valg kommer til at bestemmes af, hvordan han tror, han kan nå landsholdet på bedste vis. Om det er i OB, ja, så er vi her, det er intet problem, siger Björn Wesström til B.T..

Fodbolddirektøren ved dog godt, at OB næppe er det mest oplagte valg for Christian Eriksen – og at pengene ikke er det, der skal lokke ham til klubben.

– Det handler ikke om, hvad vi kan tilbyde i penge. Han ved, hvad han kan få, og kender det niveau, OB betaler på. Det handler mere om andre ting, om familien og fremtiden, siger Björn Wesström.

I interviewet med B.T. fortæller fodbolddirektøren også, at det er OB’s sportschef, Michael Hemmingsen, der skal forsøge at lokke Eriksen tilbage til klubben. Han mener nemlig, at en sådan transfer kun kan lade sig gøre, hvis det sker på baggrund af stærke personlige relationer.

Christian Eriksen tørnede tidligere i karrieren ud for OB’s ungdomshold, men han nåede aldrig at få debut for førsteholdet, da han i 2008 tog til Ajax.

Læs også: Rygte: Eriksen på blokken i fransk traditionsklub

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P