Premier League

Newcastle afvist: Han skal ingen steder!

Newcastle har længe været sat i forbindelse med Sven Botman i Lille, men den franske klub nægter at sælge.

Newcastle kommer angiveligt ikke til at hente Sven Botman dette transfervindue.
Foto: Stephane Mahe/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Newcastle kunne fredag præsentere klubbens første signing under de nye ejere.

Her hentede den nyrige klub Kieran Trippier i Atletico Madrid, og mange forventer, at det blot var den første af mange store transfers hos Newcastle denne vinter.

Newcastle har sideløbende ikke lagt skjul på sin interesse for Sven Botman i franske Lille, men nu skriver mediet The Athletic, at Lille afviser at sælge den 21-årige hollænder i dette transfervindue – nærmest uanset beløbets størrelse.

Sven Botman skulle ellers angiveligt have været Newcastles førsteprioritet blandt midtstoppere, men da Lille stadig spiller med i Champions League, har de afvist at forhandle med interesserede klubber.

Newcastle skulle derfor nu været gået længere ned af listen over centrale forsvarsspillere, de gerne vil hente til klubben.

Ifølge The Athletic er det nu Diego Carlos fra Sevilla og Benoit Badiashile fra Monaco, der er de nye transfer-mål for Newcastle.

Om det lykkes for den nyrige Premier League-klub er uvist, men det kommer ikke til at være manglende økonomi, der sætter en stopper for handlerne denne vinter.

Læs også: Newcastle-manager efter chokexit: Vi spillede fint
Læs også: Efter første handel: Nu vil Newcastle fortsætte indkøbene

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P