International Fodbold

Brøndby-back skal op mod Brasilien

Brøndbys paraguayanske venstreback, Blas Riveros, er udtaget til Paraguays landshold, som sidst i januar og først i februar møder henholdsvis Uruguay og Brasilien.

Blas Riveros Brøndby Paraguay landshold
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Sebastian Grønning, Bashkim Kadrii og Mikkel Kallesøe skiftes måske ud med Neymar, Philippe Coutinho og Gabriel Jesus. Måske.

Brøndbys venstreback Blas Riveros er nemlig udtaget til det paraguayanske landshold, der 1. februar skal møde Brasilien i den sydamerikanske VM-kvalifikation.

Læs også: Nyt i sagen: Blas Riveros sidder over i landsholdspausen

Tre dage inden skal de op mod Uruguay, og det bliver altså her, Blas Riveros får muligheden for at gøre comeback på det landshold, som han senest repræsenterede i oktober 2020.

Her blev det for Brøndby-backen til de to første kampe i indeværende VM-kvalifikation, to kampe som bød på henholdsvis en uafgjort mod Peru og en sejr over Venezuela.

Siden Riveros’ seneste optrædener for det sydamerikanske lands landshold er det dog gået ned ad bakke, og Paraguay er lige nu næstsidst i den sydamerikanske VM-kvalifikation.

Muligheden for at at komme med til VM i Qatar er dog ikke helt lukket endnu for Paraguay, der blandt andet kan overhale Uruguay, hvis de slår dem i de to landes møde.

Brasilien sikrede sig som den første sydamerikanske nation kvalifikation til VM i Qatar, og derfor er det langt fra sikkert, at ’Seleção’ kommer med alle topspillerne fra Europa.

Brøndby spiller sin første betydende kamp efter vinterpausen den 20. februar, så Blas Riveros’ landsholdsudtagelse kommer altså ikke til at have nogen indflydelse på hans klubkampe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P