International Fodbold

Toronto-boss på Transfermarkt: Jagtede italienere med kontraktudløb

Klubpræsident hos Toronto FC har afsløret, at han fandt Lorenzo Insigne på Transfermarkt før stjernens skifte til MLS.

Klubpræsident i Toronto FC sad foran computeren og kiggede på Transfermarkt efter italienere med kontraktudløb under sommerens EM.
Insigne var allerede på klubpræsidentens liste under sommerens EM-slutrunde. Foto: Massimo Pinca/Reuters/Ritzau Scanpix.

Toronto FC kunne lørdag præsentere deres nye signing Lorenzo Insigne, der skifter til den canadisk klub til sommer.

Forarbejdet startede allerede i sommeren 2021 under EM-slutrunden, som Italien vandt. Torontos klubpræsident Bill Manning havde bemærket, at lokalmiljøet i Toronto fulgte det italienske landshold tæt og satte sig foran computeren.

– Jeg gik ind på Transfermarkt-hjemmesiden og kiggede efter italienere med kontraktudløb i sommeren 2022. Lorenzo (Insigne red.) var en af flere spillere, som havde kontraktudløb. Jeg lavede en liste over de spillere, som jeg synes var gode, og som jeg troede ville have værdi for os, siger Bill Manning til TSN.

Toronto FC havde bestyrelsesmøde i september 2021. Her præsenterede Bill Manning sin plan for at genopfinde klubben, og Lorenzo Insigne var det allerøverste punkt på den liste.

Læs også: Officielt: Serie A-stjerne skifter til MLS

Mannings mission lykkedes og Lorenzo Insigne kommer til Toronto til sommer.

Tidligere har en anden italiener slået sine folder i Toronto FC. Sebastian Giovinco spillede 142 kampe for klubben, scorede 83 mål og lavede 64 assists. ‘Atomic Ant’, som Giovinco blev kaldt på grund af sin højde, har derfor fået skruet forventningerne højt op til italienere i den canadiske klub.

Læs også: Tidligere Toronto-spiller til Insigne: Pas på at du ikke bliver glemt!

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P