Premier League

Moyes om West Ham-profil: Fortjener landsholdsudtagelse

Ifølge West Hams manager, David Moyes, så fortjener engelske Jarrod Bowen at komme på landsholdet efter sine gode præstationer.

West Hams manager, David Moyes, mener, at Jarrod Bowen har gjort sig fortjent til en plads på det engelske landshold.
Foto: Justin Tallis/AFP/Ritzau Scanpix.

West Ham har gang i en rigtig god sæson, hvor man blandt andet har slået både Liverpool og Chelsea undervejs, mens man efter 20 kampe er placeret på en femteplads i Premier League-tabellen.

Læs også: FA Cup: Se lodtrækningen her

En af de spillere der har haft en afgørende betydning i flere af West Hams kampe, har været engelske Jarrod Bowen. Kantspillerens præstationer har været så gode, at hans manager, David Moyes, mener, han har fortjent at komme på landsholdet.

– Hvis han bliver ved med at spille på det niveau, han spiller på lige nu, så nærmer han sig landsholdet. Konkurrencen er hård på hans position, men hvis du har kantspillere, der både scorer mål og laver assist, så har han en chance.

– Forhåbentligt vi han blive ved med at lægge pres på Gareth (Southgate, Englands landstræner, red.). Som manager kan du godt lide tanken om at hjælpe nogen med at blive landsholdsspiller.

– Vi vil blive ved med at presse Jarrod, blive ved med at få ham til at score mål og forbedre hans spil, så han forhåbenligt kan få en engelsk landskamp, siger David Moyes ifølge The Independent.

Læs også: United-manager bekræfter: Flere spillere er utilfredse

Jarrod Bowen har i denne sæson spillet 29 kampe, hvor han har scoret seks mål og lavet 10 assist for “The Hammers.”

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P