Premier League

Medie: Coutinho udlejes til Premier League-klub

Philippe Coutinho er blevet til overs i FC Barcelona, som gerne vil af med den løntunge brasilianer, og nu lader det til, at Coutinho fortsætter karrieren i Premier League.

Philippe Coutinho Premier League Aston Villa FC Barcelona Steven Gerrard
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

FC Barcelona vil gerne have frigivet lønningskroner, og Philippe Coutinho vil gerne til VM med Brasilien.

Til sammen gør de to ting, at den brasilianske midtbaneprofil er på vej til Aston Villa på lejeophold for resten af indeværende sæson. Det skriver det normalvis velinformerede medie The Athletic.

Læs også: Medie: To grunde til at Coutinho nærmer sig Premier League-retur

I Aston Villa står Coutinhos tidligere holdkammerat i Liverpool, Steven Gerrar, ved roret, og det faktum skulle være en af hovedårsagerne til, at brasilianeren har valgt Aston Villa frem for de eftersigende fem andre klubber i Premier League, der ligeledes skulle have vist interesse.

– Jeg nyder, at hans navn bliver bragt op og han bliver linket til Aston Villa, men der er også fem andre klubber i Premier League og andre rundtomkring i Europa, der også bliver linket sammen med ham. Det forstår jeg godt, for vi taler om et verdensklasse individ og spiller. Han er en fantastisk fodboldspiller, sagde Steven Gerrard torsdag om Coutinho.

Philippe Coutinho har ikke spillet en landskamp siden oktober 2020, og med et VM på vej, er fast spilletid en nødvendighed for Coutinho.

Det får han ikke meget af i FC Barcelona, som omvendt godt vil spare Coutinhos lønningskroner, som de i stedet kan sende i retning mod nyindkøbte Ferran Torres, og derfor lader et skifte til Aston Villa til at passe alle tre parter.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P