LaLiga

Medie: Barca får konkurrence i kampen om Chelsea-kaptajn

Der er eftersigende stor rift om César Azpilicuetas underskrift. Chelsea-anføreren har kontraktudløb til sommer og kan derfor hentes gratis.

César Azpilicueta kan være på vej væk fra Chelsea.
Atlético Madrid ønsker angiveligt at hente César Azpilicueta i dette transfervindue. Foto: Andrew Couldridge/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

32-årige César Azpilicueta har spillet over 450 kampe for Chelsea, som han også er kaptajn for. Til sommer kan det dog være slut, da spanieren har kontraktudløb med klubben, hvilket også betyder, at han frit kan snakke med andre klubber nu.

Her har FC Barcelona tidligere været meldt som en interesseret bejler til den rutinerede forsvarsspiller, men nu skulle der være kommet spansk konkurrence.

I hvert fald melder Mundo Deportivo, at Atlético Madrid skulle være stærkt interesseret i Azpilicuetas underskrift. Madrid-klubben står nemlig til at sælge den engelske højreback Kieran Trippier, hvorfor man anser César Azpilicueta som den perfekte erstatning hertil. Atlético skulle eftersigende ønske at løbe Chelsea-kaptajnen allerede i januarvinduet.

Læs også:
FC Barcelonas overforbrug er en hån mod andre klubber

Avisen skriver endvidere, at det også er en mulighed, at spanieren vælger at forlænge med London-klubben, hvor han har været siden sommeren 2012.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P