Italienske tophold ender i remis

Juventus og Napoli skulle begge bruge tre point torsdag aften, men de to mandskaber måtte nøjes med remis.

Dries Mertens scorede kampens første mål i opgøret mellem Juventus og Napoli i Serie A.
Dries Mertens satte Napoli på sejrskurs tidligt i kampen - Juventus fik dog udlignet, og kampen endte 1-1. Foto: Ritzau/Scanpix.

Efter 21 minutter kom gæsterne fra Napoli på 0-1, da Matteo Politano fandt en fri Dries Mertens inde i Juve-feltet. Mertens sparkede langs jorden mod fjerneste stolpe. 0-1 til Napoli.

Resten af 1. halvleg var en jævnbyrdig affære, hvorfor stillingen 0-1 holdt hele vejen til pausen.

Ni minutter efter 2. halvlegs fik Juventus udlignet til 1-1. Bolden endte for fødderne af Federico Chiesa, der kunne se sin afslutning blive rettet af, inden den endte i netmaskerne. 1-1 efter 54 minutter.

Efter fem minutters tillægstid kunne dommeren fløjte kampen af. Resultatet blev dermed 1-1.

Juventus tog torsdag aften mod Napoli i en ægte italiensk topkamp. Kampen var en tæt affære, hvor Napoli sad mest på bolden, mens Juventus kom frem til flest chancer. Efter fem minutters tillægstid blev kampen fløjtet af. Resultatet blev 1-1.

Napoli indtog forud for kampen tredjepladsen i Serie A, og skulle forsøge at holde fast i toppen af den italienske række, hvor Inter og AC Milan efterhånden er ved at slå et hul ned.

Juventus indtog derimod en femteplads forud for kampen, og skulle i stedet kæmpe for at få tre nødvendige point, hvis de vil melde sig ind i topstriden.

Begge mandskaber var forud for kampen ramt af skader og Covid-19, hvor især Napoli var et svækket mandskab.

Alligevel var det gæsterne fra Napoli, der startede kampen bedst. De satte et højt pres, og efter 21 minutter bragte de sig i front.

Føringen holdt indtil begyndelsen af 2. halvleg, hvor en af de italienske EM-helte, Federico Chiesa, bragte Juventus på 1-1.

Det blev også kampens resultat, og tabellen i Serie A er dermed uændret.