LaLiga

Gerrard om Coutinho: Jeg har enorm respekt for ham

Aston Villa-manager Steven Gerrard fortæller, at han har enorm respekt for Coutinho, som han mener er en meget speciel spiller.

Philippe Coutinho rygtes fra La Liga og FC Barcelona til Aston Villa i Premier League.
Foto: Ian Walton/Reuters/Ritzau Scanpix

Philippe Coutinho kunne meget vel være på vej videre fra FC Barcelona.

I hvert fald har både engelske og spanske medier skrevet om, at den brasilianske kreatør sættes i forbindelse med Aston Villa.

Her skulle der angiveligt være tale om et lejeophold, hvor FC Barcelona og Aston Villa altså skulle være tæt på at nå til enighed.

Et lejeophold ville være med til at frigøre plads i lønbudgettet for FC Barcelona, så de kan få indregistreret deres nyindkøbte Ferran Torres.

Læs også: Absurd rygte i Barca: Overvejer at sende nyindkøb tilbage

Aston Villas cheftræner, Steven Gerrard, afholdt torsdag et pressemøde forud for kampen mod Manchester United i FA Cuppen. Her blev Gerrard adspurgt til rygterne om Coutinho.

– Han har vundet 63 kampe for Brasilien, spillet for Barcelona og han var utrolig i Liverpool. Jeg har kun positive ting at sige om ham.

– Så jeg forstår godt, hvorfor han bliver sat i forbindelse med en masse fodboldklubber, og hvorfor fans i hele landet taler om ham.

– Jeg tror ikke, at du får kaldenavnet “tryllekunstneren”, hvis ikke du er en speciel fodboldspiller.

Selvom Gerrard kun har rosende ord til overs for Coutinho, understregede han samtidig på pressemødet, at han ikke vil hverken be- eller afkræfte rygterne.

Læs også: Medie: To grunde til at Coutinho nærmer sig Premier League-retur

Læs også: Journalist afslører Barca-lønninger: Her er de bedst betalte spillere

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P