Premier League

Tre PL-klubber interesseret i uønsket Everton-back

Everton franske venstreback, Lucas Digne, ligner en mand, der skal finde en ny klub i januar transfervinduet, og her skulle tre Premier League-klubber være interesseret i at hente ham.

Evertons Lucas Digne skulle være et varmt navn i tre Premier League-klubber.
Rafael Benitez overtog managersædet i Everton i sommer. Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Franske Lucas Digne har været en stjernespiller på Everton-mandskabet siden han skiftede til Merseyside-klubben tilbage i 2018 fra spanske FC Barcelona.

Læs også: Coutinho ønsker at forlade Barca

Denne sæson har dog været en blandet oplevelse for venstrebacken, da han er faldet i unåde hos manager Rafael Benitez, hvilket har gjort, at Digne ikke har spillet et eneste minut for Everton siden den 1. december.

Det skulle have fået ikke mindre end tre af Everton rivaler i Premier League til at rette sigtekornet imod Digne. Ifølge SkySports så skulle både Chelsea, Newcastle og West Ham være interesseret i den 28-årige franskmand.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Mediet menes at vide, at Everton vil have omkring 30 millioner pund for Digne, selvom han umiddelbart ikke virker som en del af deres fremtidsplaner i klubben.

Derudover skriver SkySports også, at italienske Napoli også skulle være interesseret i den venstrebenede franskmand, men kun som en del af en lejeaftale, hvilket Everton ikke skulle være interesseret i.

Læs også: Medie: Arsenal byder på Serie A-topscorer

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P