3F Superligaen

Ny AGF-assistent: Glæder mig til opleve andet end norsk fodboldkultur

AGF har onsdag præsenteret norske Kenneth Dokken som ny assistenttræner for David Nielsen, der samtidig vinker farvel til sin hidtidige assistent Morten Karlsen. Dokken glæder sig til at opleve noget andet end den norske fodboldkultur.

Kenneth Dokken ny Assistent i AGF Vålerenga
Foto: Vålerenga FK.

Efter mere end 14 år i forskellige trænerroller i norsk fodbold, glæder Kenneth Dokken sig til sin nye opgave som assistenttræner i AGF.

Den 43-årige nordmand nåede lige knapt to sæsoner som assistent for Dag-Eilev Gaermo i Vålerenga, hvor det er blevet til henholdsvis en tredje- og en syvendeplads. Nu glæder han sig til at prøve kræfter med et andet land end Norge.

Læs også: Stor ændring på trænerbænken i AGF

– Jeg ser vældig frem til opgaven, der venter i Danmark, og jeg glæder mig til at opleve noget andet end den norske fodboldkultur. Den nye rolle bliver meget, som den har været i Vålerenga – assistenttræner med et ekstra øje på det offensive spil, siger Dokken til sin nu forhenværende arbejdsgiver Vålerenga.

Kenneth Dokken flytter allerede torsdag til Danmark, og mandag kan han så hilse på både nye kollegaer og omgivelser i Aarhus.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P