Bundesligaen

Bayern-præsident: Denne spiller kan blive præsident en dag

Bayern Münchens præsident, Uli Hoeneß, fortæller i et interview, at han godt kunne se en af klubbens spillere blive præsident en dag.

Bayern Münchens præsident, Uli Hoeneß, fortæller, at han godt kunne se Thomas Müller blive præsident i klubben en dag.
Foto: Christof Stache/AFP/Ritzau Scanpix

Bayern München har igen i denne sæson været fremragende i både Bundesligaen og Champions League, hvor de har fejet det meste modstand af banen.

Læs også: Stor ændring på trænerbænken i AGF

Deres præsident Uli Hoeneß fyldte fornyligt 70 år, hvor han i den forbindelse gav et stort interview til det tyske medie Abendzeitung. Her fortalte tyskeren, hvilke spillere, han godt kunne se i en anden rolle i klubben en dag, og hvem der endda kunne blive den nye præsident i fremtiden.

– Personligt kunne jeg både se Philipp Lahm, Bastian Schweinsteiger, Franck Ribery, Arjen Robben og Thomas Müller i klubben. Franck kunne måske blive ungdomstræner. Arjen har lige bygget et dejligt hus i Gronningen (Holland, red.) og ser formentlig sin fremtid der, men jeg kunne stadig godt tænke mig at se ham her i klubben.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

– Basti, Philipp og Thomas er alle forudbestem til at få en position i klubben. Philipp gør allerede et godt job hos DFB (Det tyske fodboldforbund, red.), hører jeg. Basti er en super ambassadør for FC Bayern i alle aspekter. Men Thomas. Jeg ville stole på ham i alle slags jobs. Han er intelligent, smart og stærk i forretningslivet.

– Han kunne også blive præsident eller administerende direktør, fortæller Bayern præsident, Uli Hoeneß.

Læs også: Medie bekræfter: Haaland foretrækker FC Barcelona

Thomas Müller har spillet 608 kampe for Bayern München, hvor det er blevet til 222 mål og 254 assist.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P