Premier League

Liverpool ønsker cup-brag udsat

Liverpool skriver tirsdag på deres hjemmeside, at de ønsker at få udsat Carabao Cup-semifinalen imod Arsenal udsat.

Liverpool har indgivet en anmodning om at få rykket Carabao Cup-opgøret imod Arsenal.
Liverpool er det seneste mandskab i Premier League til at blive udsat for et corona-smitteudbrud. Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix.

Corona hærger i øjeblikket Premier League-klubberne, hvor størstedelen af de engelske mandskaber er ramt med smitteudbrud. Det samme gælder for Jürgen Klopps Liverpool-mandskab, der tirsdag måtte aflyse træningen på grund af et eskalerende antal mistænkte corona-tilfælde.

Det har nu fået Merseyside-klubben til at sende en anmodning afsted til EFL, om at få rykket deres Carabao Cup-opgør imod Arsenal, da flere i klubben mistænkes for at have corona, mens andre faktorer som sygdom og skader og spiller en rolle. Klubben skriver således på deres hjemmeside:

– Uden udsigt til at den nuværende situation forbedrer sig inden torsdag og risikoen for at den forværres anser klubben det som både forsigtigt og rimeligt at bede om at få kampen udsat.

Læs også: Eriksens agent giver hint om fremtiden: England føles som hjem

Kampen mellem Liverpool og Arsenal er planlagt til at blive spillet torsdag den 6. januar klokken 20.45 på Emirates Stadium i London.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P