Premier League

Kaosset i United fortsætter: 11 spillere vil væk

Manchester United er ikke inde i en god periode, og nu melder et engelsk medie, at 11 spillere gerne vil forlade klubben.

Hele 11 spillere ønsker angiveligt at forlade Manchester United.
Ralf Rangnick overtog managersædet fra Ole Gunnar Solskjær i Manchester United i december måned. Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Manchester United havde håbet på at komme tilbage på rette kurs, efter Ralf Rangnick blev ny manager i klubben tilbage i december måned.

Sådan har tingene desværre ikke set ud, og efter endnu en dårlig præstation på hjemmebane imod Wolverhampton mandag aften fortsætter kaosset hos “The Red Devils.”

Læs også: Britisk medie: Atletico Madrid sælger englænder til nyrige Newcastle

Ifølge det engelske medie The Mirror så skulle hele 11 United-spillere nu ville væk fra klubben grundet marginalisering i klubben. Det var et problem, som der især blev snakket om under den tidligere manager, Ole Gunnar Solskjær, hvor nordmanden gang på gang brugte de samme spillere.

Samme problem skulle angiveligt foregå under Ralf Rangnicks styre, hvilket har fået flere af spillerne til at sige fra.

The Mirror nævner at Jesse Lingard, Donny Van de Beek, Dean Henderson og Eric Bailly skulle være konkrete navne på spillere, der ikke er tilfredse med situationen.

Læs også: African Nations Cup 2022 – få overblikket over de største stjerner her!

Manchester Uniteds seneste nederlag i Premier League på 0-1 til Wolves på Old Trafford betyder, at de i øjeblikket ligger nummer syv med 31 point i 19 kampe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P