Dansk Fodbold

Agent: Eriksen klar til at træne med et hold i januar

Christian Eriksen præsterer så godt i sin genoptræning, at han ifølge sin agent Martin Schoots forventes at kunne deltage i holdtræninger senere i januar.

Christian Eriksens er afsindig tæt på en kontrakt med Brentford i premier League.
Foto: Inter

Christian Eriksens fremtid har været forbundet med uvished og gisninger for offentligheden, siden han faldt om med et hjertestop i Danmarks første kamp ved EM i sommer.

Det ser nu ud til, at der efterhånden er ved at være noget mere konkret at melde ud i forhold til danskerens fremtid. Og det er tilmed godt nyt:

– Det går virkelig godt for Christian. Han var igennem alle de nødvendige tjeks lige inden jul, og resultaterne var så gode, at vi forventer ham involveret i en gruppetræning med et hold på et tidspunkt senere i januar, siger Christian Eriksens agent Martin Schoots ifølge Daily Mail.

Agenten kunne samtidig fortælle, at der ikke går lang tid, før den danske landsholdsstjerne selv vil fortælle om sin situation offentligt.

– Jeg foretrækker, at Christian selv fortæller om det, og det vil han gøre meget snart, siger Martin Schoots.

Christian Eriksen og Inter offentliggjorde i midten af december, at de to parter var nået til enighed om at ophæve kontrakten med hinanden. Det skyldes, at det ikke er tilladt at spille med en indopereret hjertestarter, som Christian Eriksen har fået.

Det kom senere frem, at Christian Eriksen holder formen ved lige i Schweiz, ligesom han tidligere gjorde det i OB.

Læs også: Agent: Eriksen udtaler sig meget snart om fremtiden

Læs også: Portræt: Christian Eriksen – Hvor skal fodboldkarrieren fortsætte?

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P