Dansk Fodbold

Agent: Eriksen udtaler sig meget snart om fremtiden

Christian Eriksens agent, Martin Schoots, fortæller i et interview, at den danske landsholdsstjerne "meget snart" udtaler sig om sin fremtidige karriere offentligt.

Christian Eriksens slår i et interview fast, at han vil fortsætte karrieren.
Christian Eriksen slår fast, at han vil fortsætte fodboldkarrieren. Foto: Miguel Medina/AFP/Ritzau Scanpix

Christian Eriksen kommer snart til at udtale sig offentligt, hvilket er første gang siden kollapset under EM i sommer.

– Christian er ambitiøs, og han ved, at han er sund og rask. Men jeg synes, han skal være den første til at snakke om sine ambitioner, og det er, hvad han vil gøre meget snart, siger Christian Eriksens agent Martin Schoots til hollandske De Telegraaf.

Christian Eriksen ophævede sin kontrakt i Inter tilbage i december, fordi man ikke må spille med den ICD-enhed, han har fået indopereret efter sit hjertestop.

– Det havde intet at gøre med Christians personlige omstændigheder. Det er regler, som har eksisteret i årtier og gælder for alle. Derfor vidste jeg allerede få dage efter episoden under EM, at Italien var en blindgyde, og at vi var nødt til at tale med vores advokater i Italien, siger Martin Schoots.

Christian Eriksen holder sig lige nu i gang i Schweiz tæt på den italienske grænse, og hans agent har tidligere afsløret, at der er interesse fra flere klubber.

Læs også: Eriksen genopbygger formen i Schweiz

Læs også: Portræt: Christian Eriksen – Hvor skal fodboldkarrieren fortsætte?

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P