Premier League

Karantæneregler: Liverpool-boss fortsat ude mod Arsenal

Jürgen Klopp er smittet med Covid-19, hvilket holdte ham ude af aftenens Premier League-topkamp. Nu bekræfter assistenten, Pepijn Lijnders, at han ligeledes må sidde over mod Arsenal på torsdag.

Liverpool FC's assistenttræner Pep Lijnders bekræfter, at Jürgen Klopp ikke kommer til at stå i spidsen for holdet mod Arsenal
Foto: Toby Melville/Reuters/Ritzau Scanpix

Liverpool-assistenten, Pepijn Lijnders, der i dag stod i spidsen for holdet i 2-2 opgøret mod Chelsea, bekræfter, at den normale cheftræner, Jürgen Klopp, ikke er tilbage mod Arsenal i Carabao-cuppens semifinale torsdag.

Det er de gældende karantæneregler for covid-19 smittede, der er grunden til at tyskeren, med det colgate-godkendte smil, kommer til at misse førsteopgøret i cuppen. Endog Klopp kun har ‘milde symptomer’ nu.

Læs også:
Jürgen Klopp misser storkamp mod Chelsea
Klopp og Liverpool vil have forsvarsspiller i Barca

– Han kan ikke være med på grund af karantænereglerne. Han har milde symptomer, lyder det fra assistenten Lijnders til Match of the Day, hvor han uddyber:

– Men Jürgen er en meget optimistisk, positiv leder, han er vores leder, vores boss. Jeg håber bare, at det forbliver ved milde symptomer, og at han snart er tilbage hos os, understreger han afsluttende.

Læs også: Energisk og kanonslagkraftigt opgør, da Chelsea delte med Liverpool ved broen

‘The Reds’ møder Arsenal på Emirates Stadium d. 6. januar, mens returopgøret bliver spillet d. 13. januar på Anfield Road.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P