Serie A

Medie: Newcastle-ejere vil købe europæisk topklub for milliarder

Newcastle Uniteds saudi arabiske ejere vil angiveligt købe sig ind i den italienske topklub Inter for et millardbeløb.

Inter kan måske få nye saudi arabiske ejere
Inter kan være på vej til at blive købt af samme ejere som Newcastle United. Foto: Oscar Federico Bodini.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

De italienske mestre Inter kan måske få nye ejere inden længe. Ihvertfald mener mediet International Business Times at vide, at Newcastle Uniteds ejere, PIF (Saudi Arabia Public Investment Fund, red.), nu også går efter at købe aktiemajoriteten i den italienske topklub for en pris på knap 7 milliarder danske kroner.

Mediet skriver, at det er et spørgsmål om dage, inden klubben vil offentliggøre købet, da man blot afventer papirarbejdet bliver gjort færdigt. PIF’s køb skulle være velkomment af den nuværende kinesiske ejer af klubben, Suning Holdings Group, da klubben trods mesterskabet i seneste sæson har mistet penge siden 2019, og ejerne har derfor ledt efter en samarbejdspartner.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Inter skulle angiveligt miste omkring 100 millioner kroner om måneden, hvilket har medført salg af profiler som Romelu Lukaku og Achraf Hakimi samt tidligere cheftræner Antonio Conte, der nu er manager i Tottenham i Premier League.

I Newcastle United har det nye ejerskab endnu ikke kastet andet end transferrygter af sig. Men spørgsmålet er, om ikke den nedrykningstruede nordengelske klub inden længe bliver en af de større spillere på transfermarkedet i januar i forsøget på at holde sig oppe i Premier League.

Læs også: Medie: Newcastle vil gøre førsteprioritet til bedst betalte i historien

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P