Premier League

Grealish om tidligere City-spiller: Guardiola ville elske ham

Jack Grealish fortæller i et interview med Manchester Citys hjemmeside, at hans spanske manager, Pep Guardiola, ville have elsket at have den tidligere City-spiller Stephen Ireland i truppen.

Jack Grealish fortæller i et interview på Manchester Citys hjemmeside, at den tidligere City-spiller Stephen Ireland ville være elsket af Pep Guardiola.
City for svimlende 117,5 millioner euro. Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix.

Jack Grealish blev fornyeligt interviewet af Manchester City i forbindelse med en ny film omhandlende den tidligere City-spiller, Stephen Ireland, der ligesom Grealish også har spillet for både Aston Villa og Manchester City.

I den forbindelse skulle den engelske landsholdsspiller svare på, hvorvidt han troede, at Ireland i dag ville kunne begå sig under Pep Guardiolas ledelse i City. Et spørgsmål, som Grealish overhovedet ikke var i tvivl om svaret på.

– Ja 100 procent. Han er så teknisk begavet, så Pep ville uden tvivl elske ham. At spille på dette hold er en stor fornøjelse for mig, og jeg er helt sikker på at Stevie Ireland også ville have elsket at være involveret i truppen, siger Jack Grealish ifølge klubbens hjemmeside.

Læs også: Chok i Chelsea: Lukaku utilfreds

Stephen Ireland nåede i sin tid i Manchester City at spille 175 kampe, hvor det blev til 23 mål og 24 assist.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P