Premier League

Se trailer: Rooney får sin egen dokumentar

Den tidligere engelske topangriber, Wayne Rooney, har fået sin egen dokumentar på Amazon Prime, der bliver tilgængelig i starten af det nye år.

Wayne Rooney skulle angiveligt være på listen over mulige nye managere i Everton, efter Rafael Benitez blev fyret søndag.
Foto: dcfc.co.uk.

Wayne Rooney er til dagligt træner for Derby County, der kæmper med at blive oppe i den næstbedste engelske række.

Men den tidligere engelske tankangriber har bedrevet en hulens masse i løbet af sin aktive karriere, hvor han scorede mål på samlebånd i Premier League og for det engelske landshold.

Det bliver nu bliver kogt sammen til en dokumentar, der kan streames på Amazon Prime til februar. Her fortæller han blandt andet om, at han ikke var guds bedste barn og at han virkelig kæmpede for at komme i nærheden af den professionelle fodbold, hvor Everton blev redningen.

Wayne Rooney opnåede 120 landskampe for England, mens han igennem karrieren var en stor profil for barndomsklubben Everton, hvor han fik sit gennembrud inden han røg til Manchester United i 2004.

Læs også: Forsinket julegave fra West Bromwich gav tiltrængt sejr til Rooney

Sammenlagt scorede Rooney hele 208 Premier League-mål i sin flotte karriere, der blandt andet bød på en tur til D.C. United i MLS inden han sluttede af i Derby, hvor han i dag fungerer som træner.

Se den officielle trailer
Dokumentaren for premiere d. 11. februar næste år, men allerede nu kan du se et ‘sneak peak’ fra den første officielle trailer herunder:

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Læs også:
Portræt: Christian Eriksen – Hvor skal fodboldkarrieren fortsætte?
Klodset rødt kort fik stor betydning, da Southampton delte i porten med Spurs

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P