Premier League

Medie: Spanier kan blive Newcastles første store signing

Nyrige Newcastle skal i januars transfervindue på jagt efter deres første store signing, og der skulle være et spansk navn placeret øverst på ønskelisten.

Eddie Howe og Pep Guardiola, Newcastle og Manchester City-managers
Eddie Howe kan med spænding se frem mod et transfervindue, hvor han med alt sandsynlighed får nyt legetøj. Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Robinho i Manchester City, Javier Pastore i Paris Saint Germain og Damien Duff i Chelsea. Nyrige klubber har brug for store signings for at lokke andre stjerner til. Nu skulle Newcastle have fundet deres guldfugl.

Ifølge spanske AS er Isco kransekagefiguren for Newcastles transfervindue. Spanieren har kontraktudløb i Real Madrid til sommer og har ikke været en fast del af Carlo Ancelottis udvalgte 11 i længere tid.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Midtbanespilleren får lige nu knap 50 millioner kroner om året, og det vil ikke være et problem for nyrige Newcastle at matche det.

Iscos agent fortæller til AS, at der har været interesse fra både Tyskland og England. Ifølge agenten ønsker Isco at fortsætte karrieren i en konkurrencedygtig liga, som eksempelvis Premier League.

Læs også: Medie: Tysk landsholdsspiller tæt på Real Madrid

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P