3F Superligaen

Akademichef i FCM roser talentmassen på førsteholdet: Det vi arbejder for

FC Midtjylland har i indeværende sæson gjort brug af hele syv spillere fra U19-holdet, der mere eller mindre fast har bidt sig på førsteholdets holdkort. Noget, som glæder den midtjyske akademichef Flemming Broe betragteligt.

Foto: Daniel Stentz/fcm.dk

Der var hele syv spillere, der tog skridtet fra U19-holdet til førsteholdet i kalenderåret 2021. Herunder Raphael Onyedika, Mads Hansen, Victor Lind, Oscar Fraulo, Elias Olafsson, Kristoffer Lund, og Victor Torp.

Her er det særligt Lind, Onyedika og Olafsson, der fik markeret sig i superligatruppen og kom på banen i de europæiske kampe, hvilket ingenlunde er fløjet over ørene på akademichefen, Flemming Broe.

– Det er lang tid siden, at vi har haft så mange med debut på et år, så det har været fedt at opleve. Generelt har vi historisk mange spilleminutter af tidligere akademispillere på førsteholdet, og det er jo det vi arbejder for, understreger Flemming Broe, der videre forklarer:

– Det er fantastisk, når man ser de unge mennesker få deres drømme opfyldt. Når man står og ser dem få debut i 3F Superliga og spille europæisk fodbold. Det er jo spillere, vi har kendt siden, de var 14-15 år, og vi har fået et specielt forhold til dem og deres familier. Hver eneste gang er der jo mange, der har en andel i succesen. Vi har gjort det sammen. Det kan jeg rigtigt godt lide, afslutter han til fcm.dk.

Læs også: Portræt: Christian Eriksen – Hvor skal fodboldkarrieren fortsætte?

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P