Dansk Fodbold

Yussuf Poulsen om Eriksen-kollaps: Grundlæggende en god historie

Yussuf Poulsen var en af de danske landsholdsspillere, der dannede ring om Christian Eriksen, da han kollapsede under EM-kampen mod Finland. For to uger siden genså Poulsen situationen, og det fik følelserne fra dagen til at vende tilbage hos Leipzig-danskeren.

Yussuf Poulsen Danmark Finland Christian Eriksen
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Når 2021 på lørdag er et overstået kapitel, vil de fleste danskere formentlig huske tilbage på året med særligt én begivenhed i frisk erindring.

Knapt var sommerens EM skudt i gang for det danske landshold, inden holdets store stjerne, Christian Eriksen, faldt om med hjertestop. Eriksens landsholdskammerat, Yussuf Poulsen, var en af de spillere, der dannede ring om den dansker 10’er, og i bakspejlet kan RB Leipzig-danskeren godt finde et positivt aspekt i den alvorlige situation.

Læs også: Tottenham-fans: Hent Christian Eriksen hjem!

– Tak gud for at han klarede det, for nu kan vi tale mere eller mindre normalt om det, for grundlæggende er det en godt historie – god fordi de fleste mennesker i Christians situation ville være døde. Han var heldig, at det skete under kampen, og alt til at bringe ham tilbage var lige i nærheden. Var det sket for ham hjemme i stuen, ville han ikke have været her mere, siger Yussuf Poulsen til Mitteldeutsche Zeitung.

– Da vi stod omkring ham frygtede vi alle, at vi ville se ham dø. Jeg kan stadig huske, hvordan vi hver især hviskede eller tænkte; ’Lad ham klare det!’, forklarer Yussuf Poulsen, der for et par uger siden genså episoden i tv.

– Så kom det hele tilbage. Det var hårdt at se, for alle følelserne fra dagen kom tilbage, forklarer den danske offensivprofil.

Mens Christian Eriksen ikke har været tilbage på fodboldbanen siden den dramatiske dag i juni, har Yussuf Poulsen siden spillet ti landskampe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P