International Fodbold

‘Verdens rigeste fodboldspiller’ færdig i europæisk fodbold

Efter ophold i både Chelsea, Southampton, Leicester og portugisiske fodbold er det nu slut med europæisk fodbold for Faik Jeffrey Bolkiah, der regnes som den rigeste fodboldspiller i verden.

Chonburi FC Faik Jeffrey Bolkiah verdens rigeste fodboldspiller
Foto: Chonburi FC

Mange fodboldspillere bliver rige, fordi de er gode til fodbold, men for én spiller ser historien ud til at være omvendt. Han er blevet fodboldspiller fordi, han er rig.

Om det helt præcis ER sådan tingene forholder sig for Faik Jeffrey Bolkiah, må vi nok erkende, at vi ikke er 100 procent styr på, for som det forholder sig for de fleste har vi heller ikke hos campo.dk haft mulighed for at se landsholdsspilleren fra Brunei i aktion.

Læs også: Hvad er Boxing Day – og hvorfor hedder det Boxing Day?

Hans fodboldmæssige cv er dog ganske pænt, for i en alder af 23 år har han allerede nået at repræsentere Southampton, Chelsea og Leicester, eller han har i hvert fald været at finde på deres ungdomshold.

Det er nemlig aldrig blevet til officielle kampe i nogen af de tre engelske klubber for Faik Jeffrey Bolkiah, der er nevø til sultanen af Brunei.

Efter lidt over et år hos portugisiske Maritibo, hvor han trods alt har fået fem kampe i ungdommens Champions League, rykker Bolkiah nu videre i jagten på spilletid, og pludselig har han ikke længere så langt hjem til hjemlandet på Borneo, for hans nye klub er nemlig den thailandske klub Chonburi FC.

Også den thailandske klub lader til at have bemærket Bolkiahs lidt specielle familiære forhold, for i den officielle præsentation af spilleren, skriver klubben.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Offensivspilleren, anføreren på Bruneis landshold, er det ægte barnebarn til Sultan Hasnal Bolkiah – Kongen af Bruneis royale familie, som har en formue på omkring 20 milliarder amerikanske dollars.

Jeffrey Bolkiah er født i Los Angeles, og ifølge wikipedia er han ikke direkte arving til tronen i Brunei.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P