Tottenham fortsætter flot PL-stime mod Crystal Palace

Tottenham fortsætter deres fine stime, da de lørdag slog Crystal Palace med 3-0 på Boxing Day.

Tottenham Crystal Palace Premier League Boxing Day

Brasilianske Lucas Moura var arkitekten, da Tottenham på Boxing Day slog Crystal Palace med 3-0.

Brasilianeren lagde op til Harry Kanes 1-0-scoring, inden han selv gjorde det til 2-0.

Crystal Palace blev allerede i første halvleg reduceret til ti mand, da Wilfried Zaha fik sit andet gule kort.

I anden halvleg var Lucas Moura igen i oplæggerens rolle, da han assisterede Heung Min Sons 3-0-scoring.

Kampens spiller: Lucas Moura, Tottenham.

Tottenham havde ikke tabt en kamp i Premier League siden oktober, og selvom London-klubben på pinlig vis røg ud af Conference League på et skrivebordsnederlag i den forgangne uge, kunne Antonio Contes tropper på Boxing Day spille sig tæt på de europæiske pladser i Premier League.

Gæsterne fra Crystal Palace havde fået afvist sit ønske om udsættelse af kampen, og de var derfor uden blandt andre den covid-19-ramte manager Patrick Vieira på Tottenham Hotspur Stadium.

Det holdt dog ikke klubben fra London-forstaden Croydon fra at bide fint fra sig, men efter en halv time gik det galt for gæsterne. Lucas Moura blev sendt i dybden, og brasilianeren var markant hurtigere end sin danske oppasser, Joachim Andersen, der kom på mellemhånd. Inde foran mål ventede Harry Kane på tværpasningen fra Moura, og med en knastør førstegangsafslutning sendte han lægterne i ekstase.

Desværre for Joachim Andersen skulle der ikke gå mere end to minutter, før han igen kom i fokus på uheldig vis. Danskeren var klar til at heade et indlæg fra Emerson Royal væk, men bag ham steg Lucas Moura over ham og stangede bolden ind til 2-0. Andersen kunne måske have ønsket sig et frispark i situationen, men uden den store brok lod han til at acceptere, at der skal mere til i Premier League.

To dårlige minutter blev til syv elendige minutter, da Palace-talismanen Wilfried Zaha fik sit andet gule kort for at puffe til Davinson Sanchez, og dermed måtte Crystal Palace sande, at de skulle forsøge at skabe comebacket med en mand i undertal.

Det blev da også vanskeligt for Crystal Palace, der havde svært ved at spille sig over midten, og med godt et kvarter tilbage af kampen lukkede sydkoreanske Heung Min Son, da han på endnu et oplæg fra Lucas Moura snittede bolden ind til slutresultatet 3-0.