Serie A

Lazio-fans med ond melding til egen spiller: Forlad Rom øjeblikkeligt!

Det er ikke en overdrivelse at kalde forholdet mellem Lazios Ultras og forsvarsspilleren Francesco Acerbi køligt. De mest hardcore Lazio-fans har i et brev givet Acerbi klar besked på at forlade den italienske hovedstad med det samme.

Francesco Acerbi Lazio Ultras
Francesco Acerbi har også haft en uoverensstemmelse med Galatasarays dansker Victor Nelsson i Europa League. Foto: Jennifer Lorenzini/Reuters/Ritzau Scanpix

– Acerbi en mand uden ære – forlad Rom øjeblikkeligt!

Uvenskabet mellem Lazio-forsvareren Francesco Acerbi og Lazio-fansene fra Lazio Ultras er til at tage at føle på.

Fansene af den lyseblå Rom-klub har ikke lagt fingrene imellem, og de har gjort det klart for den 33-årige italiener, at han aldrig bliver tilgivet blandt fansene.

Læs også: Medie: Lazio og Sarri vil have skadet dansker

– Der er ingen tilgivelse til dem der forråder! Dette er ikke bare et slogan men meget mere. Det betyder, at fansene er mere værd end spillerne – at vores flag er helligt!

Ifølge Football Italia bunder uvenskabet faktisk i en Lazio-scoring. Efter at have været udsat for kritik for ikke at kunne tilpasse sig træner Maurizio Sarris firemands-bagkæde, scorede Acerbi i Lazios 3-1-sejr over Genoa. Det fik ham til med en finger for munden at bede Lazio-fansene om at tie stille, og det er den gestus, der ikke er blevet vel-modtaget i den lyseblå del af Rom.

Acerbi scorede igen i onsdagens 1-3-sejr over Venezia, hvor han ifølge Lazio Ultras kunne have undskyldt, men den mulighed greb han ikke.

– Er det meningen, at vi skal se igennem fingre med jubelen og disrespekten fra en spiller spiller, som har vist, at han foragter en hel fanskare? Acerbi gjorde hele tribunen tavs efter måneder med støtte til den bitre ende. I dag havde han muligheden for, som en mand, at undskylde til udebaneafsnittet med 300 Lazio fans.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– I stedet gik han væk som en kanin, da de andre spillere efter kampen kom for at fejre sejren med os. Han trak sig, da alt han havde behøvet at give, var en simpel undskyldning. Det faktum at Acerbi er en vigtig spiller i Lazio-truppen betyder intet for os. Det, der betyder noget for os, er sved, indsats og respekt. Derfor er Francesco Acerbi fra i dag ikke længere velkommen i Rom, lyder det videre i brevet fra SS Lazio Ultras.

Endnu har hverken Lazio eller Acerbi selv kommenteret på den hårde udmelding fra fansene.

Francesco Acerbi kom til Lazio fra Sassuolo i 2018. Han har tidligere repræsenteret blandt andre AC Milan, Genoa, Chievo og Reggina, ligesom han i sommer var med til at vinde EM for Italien. Han har i alt 22 landskampe for det italienske landshold på cv’et.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P