3F Superligaen

Randers FC: Arbejder hårdt på erstatning

Randers FC's sportslige og kommercielle direktør Søren Pedersen oplyser, at man arbejder på at finde en erstatning for Erik Marxen.

Erik Marxen skifter fra Randers FC til FC Nordsjælland i Superligaen.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Randers FC måtte onsdag sige farvel til sin anfører Erik Marxen, der drager på nye eventyr hos Superliga-konkurrenten FC Nordsjælland.

Læs også: FC Nordsjælland henter Randers-profil

Ifølge Randers FC’s sportslige og kommercielle direktør Søren Pedersen arbejder man nu på at finde en erstatning til positionen som midtstopper hos kronjyderne.

– Vi har gode spillere på positionen i Simon Piesinger og Simon Graves, ligesom at vi glæder os til at få Joel Kabongo i gang igen. Vi skal dog uden tvivl have tilført endnu en dygtig spiller, som kan gå ind og konkurrere om en startplads. Så det arbejder vi hårdt på nu, siger Søren Pedersen til Randers FC’s hjemmeside.

Det var Erik Marxens eget ønske at forlade Randers FC, men Søren Pedersen og Randers FC havde ingen intentioner om at bremse skiftet for Marxen.

– Det bliver nogle store støvler, vi nu skal have udfyldt, men vi har ikke villet stå i vejen for Eriks personlige ønske om at skifte. Erik har haft en utrolig stor betydning for Randers FC i de seneste sæsoner, og han vil i den grad blive savnet. Alting har dog en ende, og man må sige, at Erik i den grad stopper på toppen i Randers FC med pokaltitel, europæisk eventyr og en placering i Top 6.

Erik Marxen kom til Randers FC i 2015, hvor han skiftede fra AC Horsens. Siden er det blevet til 206 kampe og ti mål for forsvarsspilleren.

Læs også: Erik Marxen: Jeg har aftjent min værnepligt

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P