3F Superligaen

Erik Marxen: Jeg har aftjent min værnepligt

FC Nordsjælland offentliggjorde onsdag at man har hentet Randers-anføreren Erik Marxen til Farum.

Erik Marxen skifter Randers FC ud med FC Nordsjælland i Superligaen.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Erik Marxen kom til Randers FC i 2015, og har siden opnået over 200 kampe for kronjyderne – en præstation, som kun en håndfuld spillere kan prale af.

Onsdag blev det så officielt, at Erik Marxen, der i de seneste år har båret anførerbindet i Randers FC, har spillet sin sidste kamp for klubben. Han skal i stedet tørne ud for Superliga-konkurrenter fra FC Nordsjælland i fremtiden.

Læs også: FC Nordsjælland henter Randers-profil

– Det er med meget blandede følelser, at jeg nu afslutter et flot kapitel i min fodboldkarriere. Randers FC har i den grad formet mig som spiller og som person, og jeg ser tilbage på en fantastisk tid i klubben, der har budt på store oplevelser og givet mig uforglemmelige erfaringer. Nu har jeg dog fået muligheden for at prøve noget nyt og spændende i Nordsjælland, og det glæder jeg mig til efter mange år i Randers, hvor jeg på en måde føler, at jeg har aftjent min værnepligt, siger Erik Marxen til Randers FC’s hjemmeside og fortsætter:

–  Det er ikke uden ondt i maven, at jeg skal sige farvel til en masse fantastiske mennesker. Det er faktisk det, der gør mest ondt. Der skal lyde en kæmpestor tak til alle i og omkring Randers FC for alt, hvad vi sammen har været igennem siden 2015.

Erik Marxen var i 2018 på vej ud, men blev så omskolet fra back til midterforsvarer, da Randers FC kæmpede for Superliga-eksistensen i foråret 2018. Siden har han vokset sig til en stor profil i klubben og ligaen, og i januar 2019 blev han udpeget som anfører i klubben.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P